Ben kim miyim?

Fotoğrafım
Sahip olmak istediği herşeye sahip,meraklı,kocasının birtanesi,kızının canparesi,bir anı bir anına uymayan,heycanından içi içine sığmayan,kahkalarla gülerken hıçkıra hıçkıra ağlayan tek insan :),üşümeyi sevmeyen,rimel delisi,dikişe meraklı,o güzel oldukça güzel bir kokoşş (kocam öyle söyler) dişi,neysem oyum işte :)

18 Mart 2011 Cuma

İstanbul shopping fest!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. İstanbul Valiliği himayesinde; İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve TİM desteğiyle; Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) koordinasyonunda gerçekleştirilen İstanbul Shopping Fest (İSF), İstanbul’u dünyanın alışveriş, kültür ve eğlence merkezine dönüştürüyor.
18 Mart-26 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenen bu dev organizasyon, coşku dolu etkinlikleriyle tarihin, lezzetin ve eğlencenin merkezi İstanbul’un renklerine renk katıyor.
Dünyanın birçok noktasından yüzbinlerce ziyaretçinin ağırlanacağı İstanbul Shopping Fest’te açılış ve kapanış etkinliklerinin yanı sıra İstanbul’un çeşitli noktalarında, geç saatlere kadar açık kalacak olan alışveriş merkezlerinde ve mağazalarda pek çok aktivitenin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Festival ruhu, alışveriş merkezleri kadar; Abdi İpekçi, İstiklal ve Bağdat Caddesi gibi İstanbul’un önemli alışveriş caddelerini de sarıyor. 40 gün boyunca devam edecek olan sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, çocuklara özel oyunlar, partiler, yarışmalar ve defilelerle hareketlenen şehirde eğlencenin temposu daha da yükseliyor. Fırsatlar bunlarla da bitmiyor; festival süresince İstanbul’da olanları yeni sezon ürünlerinde ciddi indirimler bekliyor. Üstelik uzun alışveriş gecelerinde saat gece 02.00’ye kadar alışveriş yapabilme ve doyasıya İstanbul’u yaşayabilme ayrıcalığıyla...
Sürpriz çekilişler ve SMS’lerle yürütülen hediye kazanma şanslarıyla alışverişi her zamankinden daha da heyecanlı kılan organizasyon, hem yurtiçi hem de yurtdışındaki alışveriş tutkunlarının memnuniyetini artırmayı amaçlıyor. Tax free ile %30’u aşan indirim imkanlarıyla alışveriş yapma fırsatı bulan turistler içinse İstanbul iki kat daha cazip bir hal alıyor.
İstanbul Shopping Fest 2015 ile şehre 1,5 milyon turist çekmeyi hedefleyen festival, böylece İstanbul’un 2015’teki toplam 10 milyon turist hedefine de katkı sağlamış olacak.
İstanbul Shopping Fest fırsatları ve birbirinden cazip etkinlikler için etkinlik takvimini yakın takibe almayı unutmayın!
Uzun Alışveriş Geceleri Takvimi
Uzun alışveriş geceleri, etkinlikler ve ekstra alışveriş fırsatları ile daha da renkleniyor. Peki, ne zaman nerede olmanız gerektiğini biliyor musunuz?
- 18-19 Mart: Torium ve İstinyePark – saat 02.00’ye kadar
- 19 Mart : 20.00- 02.00: İSF- ELLE resmi açılış partisi – Nişantaşı;
- 19.00- 02.00 İSF- Turkcell partisi- Bağdat caddesi;
- 19.00- 02.00 İSF Konserleri – Taksim;
- 26 Mart: Akmerkez ve Palladium – saat 02.00’ye kadar
- 2 Nisan: Kozzy ve Metrocity – saat 02.00’ye kadar
- 9 Nisan: Tüm İSF caddeleri – saat 00.00’ye kadar
- 16 Nisan: Olivium Outlet ve Optimum Outlet – saat 02.00’ye kadar
- 23 Nisan: Kanyon – saat 02.00’ye kadar
- 26 Nisan: Tüm İSF caddeleri ve tüm İSF AVMleri – saat 02.00’ye kadar

Kızlar alışverişe koşalım :) Bugünden itibaren nisan sonuna kadar çoğu AVM ler geç saate kadar alışverişe doyalım diye böyle bi festival çıkarmışlar oh ohh :) Bi gardrop dolusu eşyam var ama giyecek yine birşeyim yok yine yok yine yok poff :) niye böyle oluyor bilmem sizdede oluyormu bu?
Şimdi onu boşverelimde benim bu shopping fest'ten çıkarım ne olacak onu düşünelim :)) ee bir çift oxford ayakkabı topuklu olanından,yazlık bir çift ayakkabı daha parmak arası olanından,bol paça bir kot ve postacı olanından vakko bir çanta bu kadar işte pek bişey değil canım..Heee bide şeyy yazlık bir etek turkuaz ama hani şöyle diz altından biraz daha uzun olanlardan  :) valla bu kadar pek bişey istemıyorum canım kocacığım senden..Neyse pazar günü arabayı alıp boynere uçmam lazım.Kızımıda babası baksın biraz evde,aa daral geldi be :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder