Ben kim miyim?

Fotoğrafım
Sahip olmak istediği herşeye sahip,meraklı,kocasının birtanesi,kızının canparesi,bir anı bir anına uymayan,heycanından içi içine sığmayan,kahkalarla gülerken hıçkıra hıçkıra ağlayan tek insan :),üşümeyi sevmeyen,rimel delisi,dikişe meraklı,o güzel oldukça güzel bir kokoşş (kocam öyle söyler) dişi,neysem oyum işte :)

9 Mart 2011 Çarşamba

Gelen hediyelerim..

İnanın herkes gibi benimde bloğa girip birşeyler mırıldamak içimden gelmıyordu,zaten gıremıyordum ki :))
Öncelikle aylar öncesinde blog sahibesi olan m.yasirin annesi'nin hediye etkinliğine katılmıştımu .Amaç birbirini tanımayan bir çok kişinin birbirine hediye yollaması.Çok hoşuma gitti.Bende katıldım.Geçen gün hediyelerim geldi çok beğendim.Hediyelerim el emeği göz nuruydu ve özenle benim için yapılıp dikilmişti.Bu güzel bohçanın içinde sunuldu hediyelerim.

İçinden çok beğendiğim taşlarla döşenmiş bir havlu;

İğnelik;

Kahve dünyasından damla sakızlı Türk kahvesi;
Veee en son olarakta bir taç.Nasılda benim için özenerek yapmış mukaddes hanımcım ellerine sağlık çokkk beğendim.Hemen taktım kafama :)

Mukaddes hanıma el emeği göz nuru hediyeleri için çok çok teşekkür ederim.Ben hediyemi daha yollamadım.Burda çok kar yağıyor ve minik kızımdan dolayı kargoya kadar gidemiyorum düşünün artık.Ama en kısa zamanda hediyelerim arkadaşıma ulaşacak.Gecikme için özür.

11 yorum:

  1. Hediyelerin hepsi birbirinden güzel.Yapanın zevkli biri olduğu belli.Güle güle iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Özinin güncesi;tesekkur edrım şekerim bende cok begendım :)

    YanıtlaSil
  3. Hediyeleriniz çok güzel.Hele taca bayıldım.Çok cici..Hepsi emek isteyen şeyler..Güle güle kullanın;)

    YanıtlaSil
  4. Sihirli günce;evet bende tacı çok sevdım.sağol :)

    YanıtlaSil
  5. iyi günlerde kullan cnm taçda tam baharlık süper :)

    YanıtlaSil
  6. İlkokul 3. sınıfta herkes birbirine hediye alıyordu zorunluydu, ben çikolata alalım diye tutturmuşum anneme salya sümük zorla almışım, annemde ayıp olucak madem büyük çikolata alıyımda daha az ayıp olsun diye düşünmüş sanırım, ama benim bu çikolata çok büyük birazcık ısırsam bişi olmaz diye düşünüceğimi kestirememiş, hediyemı verdiğimde çikolatanın paketi özensizce yırtılmış ve ucundan defalarca ısırılmış haldeydi.

    YanıtlaSil
  7. pembesinti;saol cnm evet tam baharlık bende cok ama cok sevdım :)

    YanıtlaSil
  8. evlilik halleri;kız bak yıne guldurdun benı,ne fenasın valla :)))

    YanıtlaSil
  9. hediyelerin çok güzelmiş:)güle güle kullan havluyu ve tacı ayrıca çok beğendim:)seni dinledim bugün gidip helen masa örtüsüne bakmaya gidicem inşallh vardır:)

    YanıtlaSil
  10. moda ve hobi perisi;canım sağol.bugun english home gittim ve masa örtümle birbirimize kavuştuk :)) hemen resmini yüklicem harike bişey sen kesin alırsın.Ama bu masa örtüsünün üstüne kullanılıo.yanı tül olan kısmı bu.Altına tekrar bi astar alıcam.Ama bayıldım bayıldım ayılamadım kız :)

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar :) çok geç oldu ama daha yeni görüyorum bu yazıyı.Hediyeleri beğenmeniz beni çok mutlu etti umarım iyi günlerde kullanıyorsunuzdur :) bu arada ameliyat oldum ve iyileştim çok şükür, iyi dileklerinizede ayrıca teşekkür ediyorum sevgiler ...

    YanıtlaSil