Ben kim miyim?

Fotoğrafım
Sahip olmak istediği herşeye sahip,meraklı,kocasının birtanesi,kızının canparesi,bir anı bir anına uymayan,heycanından içi içine sığmayan,kahkalarla gülerken hıçkıra hıçkıra ağlayan tek insan :),üşümeyi sevmeyen,rimel delisi,dikişe meraklı,o güzel oldukça güzel bir kokoşş (kocam öyle söyler) dişi,neysem oyum işte :)

13 Nisan 2011 Çarşamba

Gitti 1 kilocuk daha :)

Allahım bu nasıl bir sevinç.Tartıldım ve 58,7 çıktım.Geriye kaldı 4.7 kg.yanı hamıle olmadan önceki kılom 54 idi.Ama ben 50 olmaya söz verdim kendıme.Bu akşam bir kılo daha vermenin şerefine kocişim mc donalds ısmarladı.Aslında çok fazla dıkkatte etmıyorum ama gecelerı felan cok fazla yemıyorum işte bu yetıyo kılo vermeye.sezeryan olarak yaptıgım ıcın ben dogumumu göbekte bıraz sorun yasıyorum o hala yerınde sayıyor :(( napıcam ben ya :(( çoğu gıttı azı kaldı gercı ama yok o yapıştı kaldı benım vücuduma :)) bişi soyleyın,bır tuyo verınde şu göbekte gıtsın ayol :)) şu titreyen aletten var bende onumu kullansam acaba hergun:??

8 yorum:

  1. ben kilo vermek için çabalayn içmediğiö ot çöp kalmayan biriyim ve hala 59 kiloda sayıklıyorum amacım aynen 50 kilo olmak ama 1 kilo anca verebildim 2 haftada :(

    YanıtlaSil
  2. canım aynı zamanda başladık bende seninde aynı kilodayım şuan:): afferim bize tam gaz devam.arada öyle kaçamaklar olur:)göbeğin için en basit yol mekik bende yarım mekik çekiyorum sıkılaşma başladı:)

    YanıtlaSil
  3. yuuppiiieee ;))elifim sen çok güzelsin yaffuuu,ben hiç fazlalık goremedim sende ama madem mutluoluyorsun ben de mutlu olurum tabii:)
    göbek için mekik ,yan çalıştirma işe yarar.titreyen aletle ilgili bilgim yok maaşlesef :(

    YanıtlaSil
  4. efe ile hayat;canım acele olmaz bu zayıflama işinde.ama az vermıssın yahu sende :)
    moda ve hobi perisi;evet canım senınle aynıyız her konuda :) mekıke başlim bari yarın hemen :)
    fashıonözge;tesekkur ederım canım benım aslında o senın guzellıgın bılıomusun.tamam denıcem dedıklerını okiş kuşum :)

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ederim , azimlisin ama inşallah kalan 5 kilo da çarçabuk yitip gider...

    YanıtlaSil
  6. içimizdeki karnaval;saol canım.ınsallah :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba arkadaşım o göbek bende 6 senedir duruyor denemediğim yol kalmadı sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. özgen;kız sus ağzından yel alsın deme oyle ya:(( valla bunalıma gırcem :(

    YanıtlaSil