Ben kim miyim?

Fotoğrafım
Sahip olmak istediği herşeye sahip,meraklı,kocasının birtanesi,kızının canparesi,bir anı bir anına uymayan,heycanından içi içine sığmayan,kahkalarla gülerken hıçkıra hıçkıra ağlayan tek insan :),üşümeyi sevmeyen,rimel delisi,dikişe meraklı,o güzel oldukça güzel bir kokoşş (kocam öyle söyler) dişi,neysem oyum işte :)

17 Ocak 2011 Pazartesi

YARDIM PLEASE PLEASE :((

Sevgili arkadaşlarım blogcanlarım.Bana artık sizlerin yardım edebilceğini umudediyorum nütfenn :(
Haftalardır mango mango deli oldum ya.Bir etek peşindende bu kadar koşulmazki ayol :) aradığım eteği palladiumda buldum ama M bedeni kalmıştı kalıpları dardı bana uymadı. L beden arıyorum ama hiçbiryerde L beden yok yok hiçbiryerde.Bugün İstanbulun altını üstüne getirdim,ne kadar mango magazası varsa telefonla arayıp sordum heryerde S bedeni kalmış çok üzüldüm ya off of.Farklı şehirlerde olan blog arkadaşlarım bu eteği görürseniz bana haber verip yollamalarını rica edicektim lütfenn lütfenn çok beğendim ama yok yok :(( eteğin resmi yok ama referans kodu var :) yardımcı olucak arkadaşlarım olursa,bende onları mutlu ederim valla billa :)
Referans kodu: 308198
Beden: L
Renk: Zaten bir rengi var krem
Tarz: Kloş biraz.

Umarım ılerleyen gunlerde blogumu actıgımda evet o etegı buldum dıye bır yazıyla karsılarımmmm.Sizlerden cvp bekler olacağımm.Sevgiler ve öpücükler.

6 yorum:

  1. mangonun web sitesine baktınız mı?Oradan da satın alabilirsiniz.Hem orada refereans kodunu girip nerede bulabileceğinize de bakabileceğiniz bir kısım da var ancak indirimli ürünlerdense etek bu bilgiyi vermiyorlar.

    YanıtlaSil
  2. VANİLYA;baktım cnm tukenmıs ordada.sezon malı bu etek baska sehırlerde vardır dıye dusunuyorum :(

    YanıtlaSil
  3. Allah Allah ne etekmş bu yahu! M'i zorlasanız, ben bazen hiç bulamayınca küçüğüne razı oluyordum.. kastıra kastıra giysem de..

    YanıtlaSil
  4. DELİ ANNE;guzel bı etek :) M gıymıstım olmadı belım kapanmadı.Ve İstanbulda butun magazalarda S bedenı kalmıs kalıbını küçük yapmışlar veledin :))

    YanıtlaSil
  5. cicim kavuştun mu eteğine?

    YanıtlaSil
  6. RENGARENKLİ;yok be tatlım off var ama hep S beden :((

    YanıtlaSil