Ben kim miyim?

Fotoğrafım
Sahip olmak istediği herşeye sahip,meraklı,kocasının birtanesi,kızının canparesi,bir anı bir anına uymayan,heycanından içi içine sığmayan,kahkalarla gülerken hıçkıra hıçkıra ağlayan tek insan :),üşümeyi sevmeyen,rimel delisi,dikişe meraklı,o güzel oldukça güzel bir kokoşş (kocam öyle söyler) dişi,neysem oyum işte :)

24 Mart 2011 Perşembe

Durdurun beniiii :)))alışveriş alışverişş :)

Bugün güneş şöyle bir yüzünü gösterdiya dedim elif evde otururmaz bu güneşe :)) kendimi hemen bağdat caddesine atıverdim.Bu aralar kredi kartıma çok yüklendim şimdide nakit hakkımı kullanıyorum :) Alışveriş yapıp şöyle bi, rahatlamam lazımdı (sanki hiç yapmıyomusum gibi )
önce bi boynere uğrim dedim.Shopping fest dolayısıyla indirim felan vardır belki dedim ama indirim mindirim hiç bir yerde yok valla anam.hemen bu eteği
ardından geçen gün siyahını aldığım sandaletın lacivertini :)
aldım napim :)
Oradan Mangoya çok çok vurulduğum kanvas tarzı pantolan almaya gittim.Bu postu ayrıca yarın kombinleyip yayınlıcam.
Bağdet caddesi turu bitince kızlarla kadıköye geçelim dedik.Yanımdaki arkadaşın sevgilisi kadıköydeymiş bi merhaba demeden gitmeyelim dedik :) hem alışverişe son gaz devam ederiz dedik.Kekik denen restaurantta karnımızı bir güzel şöyyyylllee bir doyurduktan sonra oxfordlara bir bakayım dedim.Aman tanrımm oda ne.Onur çarşısını bilemeyn yoktur sanırım kadıköylülerın.Oxford buldum ama istediğim topuk degıldı.Ama napim aldım :) saçma degılmı?
benım aradıgım aslında bu topuk degıldı ama baskada bulamam dıye aldım.
fiyatımı?çok makul.69'dan 50'ye hemencecik bırakıverdi yardımsever abicim :) acıdı bana napsın :)))
rengıne bayıldım.aslında süet olsa hıcte fena olmazdı ama ( neyse bulursam onuda alırım) .
Yarın aldığım kanvas pantolonla bu ayakkbıyı kombin yapar yayınlarım.böle işte.Nasıllar?Bu post burda biter,elifte şimdilik kaçar byee.

8 yorum:

  1. sen gidi seni durmamış almış bak:)ohh oh olsun al arkadaşım iyi günlerde kullan:)ben de alışverişe çıkmak istiyorum daaaa nerdeee:)havalar iyice güzelleşiyor:)yaz gelsin bir an önce cici eteklerimizi sandaletlerimizi giyelim:)

    bu arada canım yaptığım dkeorasyon köşesine senden de foto bekliyorum ona göre

    YanıtlaSil
  2. moda ve hobı perisi;ah bı gelebılse yazda gıysek.ben zaten yazın pantolon gıydıgımı hıc bılmemm,hadı yaz gel gel gel:) zaten benım ayakkabılar hazır.
    tamam canım bakarım eklerım.

    YanıtlaSil
  3. hepsi çok cici birinin benide durdurması lazım

    YanıtlaSil
  4. ayakkabılar çok güzel güle güle giy

    YanıtlaSil
  5. serpıl;tesekkurler canım,nolucak bızım bu halımız :)

    YanıtlaSil
  6. KÜÇÜK BALIK;kucuk balık dıye bır blog sahıbı bana yorum yapmış,hiç kala almadıgım ıcın yayınlamıyorum,seviyesız oldugunu umarak yorumunu direkt siliyorum :)) artist gibi davrancagına blog profilini herkese açardın değilmi??

    YanıtlaSil
  7. Etegin rengine hayran kaldim güle güle giyin!!

    YanıtlaSil